regio logo

2031 ER Haarlem

Email: bureau@scoutinghaarlem.nl

Beste bever- en welpenleiding,

Omdat de vorige editie die in juni zou plaatsvinden is afgelast, willen wij als nog dit jaar graag een Welpen-Doedag organiseren.
Deze valt op 22 september 2018.

Dit jaar is het thema: archeologie! Wij zouden het leuk vinden als ook jouw bevers/welpen mee doen aan deze speciale spelmiddag. Jullie ook? Geef je groep dan snel op voor de Welpen-Doedag 2018!

Het verhaal in het kort:

De archeologen van Haarlem hebben sporen gevonden naar de verborgen schat van Haerlem. Ze willen de hulp van de bevers en welpen inschakelen om de zoektocht te vergemakkelijken.

Tijdens de overhandiging vamnde aanwijzingen over waar de schat ligt laat een van de archeologen het per ongeluk uit z'n handen vallen! Daar gaan alle aanwijzingen, stuk op de grond! Wat nu?

Nadere informatie over het thema en spellen volgt later.

emaarate ruine

Wat: Welpen-Doedag 2018

Datum: 22 september 13.00 tot 15.30 uur

Locatie: Engenlandpark Haarlem Schalkwijk

Thema: Archeologie

De kosten voor de middag bedragen € 2,- per persoon.

Aanmelden

Mocht je met je groep de jacht naarde schat van Haerlem aan willen gaan, stuur dan een e-mail met jullie aanmelding uiterlijk voor 16 september 2018 naar beverswelpen@scoutinghaarlem.nl

Vermeld hierin de volgende informatie:

- Aantal leden

- Aantal leiding

- Contactpersoon met telefoonnummer en e-mailadres

We hopen jullie te zien op de Welpen-Doedag 2018!

Screenshot 20180710 125054 Gallery

schoteroog