regio logo

Welpen/Beverdag

De welpen/beverdag (11-regiodag) wordt ook dit jaar weer groots gevierdscoreha

Zaterdag 24 juni 2017
op het Naaldenveld (Bentveld)
15.00-19.30 uur*
kosten 3,50 pp

Circus Scoreha

zoekt nieuwe artiesten en medewerkers.
Zaterdag 24 juni is de speciale kennismaking en selectie dag
voor alle welpen en bevers uit de Regio Haarlem.

We verzamelen om 15.00 uur en starten met kennismaking en selectie. Aansluitend een gezamenlijke maaltijd. Na het eten een grote parade en een speciale voorstelling in de grote kampvuurkuil. Zodat we rond 19.30 weten wie er kunnen worden aangenomen.

Zegt het voort zegt het voort. Komt allen!

In het weekend van 1 april (geen grap) zullen alle groepen uit de regio de directeur of artiesten van het circus op bezoek krijgen om een poster en extra gegevens af te geven.
Dus deze keer een speciale editie met een spelprogramma, eten EN kampvuur toe. Geef je op en geniet mee!
Van de deelnemende groepen wordt verwacht dat ze zich opgeven via

het inschrijfformulier.

*Het programma passen we aan zodat er genoeg rust momenten zijn voor de kinderen en de leiding. Voor bevergroepen is het mogelijk om een deel van het programma mee te doen! Geef dit aan bij de opmerkingen in het inschrijfformulier. (Kosten middagprogramma 1,75 pp / eten en kampvuur 1,75 pp)

En tip: er is plek op het Naaldenveld om eventueel met je groep een nachtje te blijven kamperen. Dit moet je dan wel zelf reserveren bij het Naaldenveld.

schoteroog

scoutshop screenprint