Na het succes en de enthousiaste geluiden van de deelnemers van vorig jaar hebben we ook dit jaar weer een actief programma met de: 1x 10min estafette zwemmen, een vernieuwde versie van de 25-Ball-Game en een Obstacle Run. Maar natuurlijk hebben we ook geluisterd naar jullie. Dus deze keer brengen we ook weer de individuele sprint terug in het programma. Nu deze datum steeds meer in de buurt komt willen we jullie graag uitnodigen voor dit supergezellige en sportieve scouting evenement.

Wat
Splash, Regio-Haarlem Scouting zwemwedstrijden

3 November 2018

Het Boerhaavebad in Haarlem-Zuid

Voor wie
Voor elke speltak in zijn of haar eigen leeftijdscategorie. We hebben 6 leeftijdscategorieën; 7 t/m 9 jaar, 10 t/m 12 jaar, 13 t/m 15 jaar, 16 t/m 18 jaar en de 17+ leidingteams. Helaas hebben we dit jaar, door tekort aan vrijwilligers, geen Beverspetterfestijn! Dus geïnteresseerd om deze in 2019 te organiseren? Meld je aan als vrijwilliger!

Tijdschema
Het tijdschema zal er ongeveer zo uitkomen te zien: 7 t/m 9 jaar 10:30 uur 10 t/m 12 jaar 13:00 uur 13 t/m 15 jaar 16:00 uur 16 t/m 18 jaar 19:00 uur 17+ 20:00 uur

Kosten
Voor groepen van de Regio Haarlem €25,- per team (5 à 6 leden). Voor groepen buiten de Regio €26,- per team.

Programma
Oud vertrouwd estafette zwemmen. Zoveel mogelijk meters in 10 minuten zwemen met jouw team. (1x10min). De 25-ball-game, obstacle run en dit jaar ook de individuele sprint.

Inschrijven kan vanaf nu via splash.scoutinghaarlem.nl

Meer info?
Voor meer informatie willen we jullie graag doorverwijzen naar onze site: splash.scoutinghaarlem.nl. Hebben jullie specifieke vragen gebruik dan onderstaand mailadres