Kamp

Naaldenveld - 89ste editie

Pak met de hele ploeg de spullen in, zodat iedereen weet wat er mee is. Check en dubbelcheck of alle benodigde materialen voor het opzetten van een tent heel zijn ingepakt (o.a.: alle stokken, haringen, grondpennen, hamer).

Zorg ervoor dat je eigen kampterrein het hele weekend schoon en netjes blijft (dus vuilniszakken mee en scheiden van het afval). Iedere keer dat je je kampterrein voor een activiteit achterlaat is er een kans dat het terrein wordt geïnspecteerd door de jury.

Keuken

Jullie gaan een keuken pionieren, waar ook aan gegeten gaat worden. Zorg voor voldoende pioniertouw (minimaal 18 stuks) en voldoende tafelblad.

De keuken mag alleen worden uitgevoerd met een (uitrolbaar) tafelblad. Geen losse tafel. Maximaal 1 boom mag gebruikt worden. Boom moet beschermd zijn met jute. Maximaal 12 pionierpalen mogen gebruikt worden.Kooktoestel moet stevig en veilig opgesteld staan.

Tent

Jullie gaan slapen in een tent. Zorg ervoor dat de tent op een goede locatie staat en dan deze is afgesteld op het weer. Je ontspant de tent bij regen en trekt hem iets strakker aan bij zon. Zorg ervoor dat er geen lekkage kan ontstaan in de tent.